Захід преміум

Захід преміум

Горіхи – це корисний та поживний снек. Вони є природнім джерелом харчових волокон і містять широкий спектр необхідних організму поживних речовин, серед яких вітаміни групи B, вітамін Е та мінерали (кальцій, залізо, цинк, калій і магній, селен, марганець і мідь).

Кожен вид горіхів містить свою власну унікальну комбінацію поживних речовин.

- Фісташки: містить вітамін B6 (підтримує роботу нервової системи), калій (допомагає регулювати водний баланс організму), фосфор (відіграє важливу роль в обміні речовин, поповнює запаси енергії)

- Арахіс: ніацин (зменшує відчуття втоми), фосфор (відіграє важливу роль в обміні речовин і бере участь у виробництві енергії), магній (допомагає регулювати кислотно-лужний баланс в організмі)

- Мигдаль: містить кальцій, фосфор, магній, вітамін Е (має антиоксидантні властивості та захищає клітини від руйнування), рибофлавін (забезпечує енергетичний метаболізм)

- Фундук: магній (сприяє зниженню втоми), фосфор (відіграє важливу роль в обміні речовин і бере участь у виробництві енергії), вітамін Е (має антиоксидантні властивості і захищає клітини від руйнування), рибофлавін (забезпечує енергетичний метаболізм)

- Кеш’ю: клітковина, фосфор (відіграє важливу роль в обміні речовин, поповнює запаси енергії), магній (сприяє зниженню втоми)

Чи є різниця між сирими та смаженими горіхами?
Є невелика відмінність у вмісті поживних речовин сирих і смажених горіхів. Горіхи можуть бути обсмажені в олії або сухим методом, однак горіхи є настільки щільними, що вони не в змозі поглинути багато олії (приблизно 2-5%). Процес обсмаження зменшує вміст води в горіхах, концентруючи поживні речовини, проте знижує концентрацію декількох вітамінів групи B, оскільки вони не термостабільні.
Ми обрали унікальну технологію об смаження, що дозволяє зберегти корисні властивості горіхів, на надає їм відмінний смак та неповторний аромат.


Горіхи корисні для здоров'я серця?
Дослідження показують, що споживання близько 30 г (жменя) горіхів на день може знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань на 30-50%. Це забезпечується високим вмістом мононенасичених та поліненасичені жирів в горіхах.


Чи потрібно уникати вживання горіхів, якщо я хочу схуднути?
Невелика жменя горіхів (30-40g) на день не викликає збільшення ваги, а також може допомогти знизити ризик розвитку ожиріння. Жири, що містяться в горіхах можуть допомогти збільшити відчуття ситості.
Горіхи можуть бути частиною здорового раціону для підтримання ваги, або навіть для схуднення.

Ми рекомендуємо вживати жменьку горіхів замість менш корисних продуктів, таких як печиво, торти, чіпси, шоколад та ін.


Скільки горіхів потрібно споживати?
Рекомендоване щоденне споживання горіхів 30 г або приблизно:
-20 ядер мигдалю
-15 кеш'ю
-20 фундука
-15 пекан
-30 ядер фісташок
Також, їх можна споживати, комбінуючи між собою та створюючи улюблені поєднання. 
Смачно поєднуються з салатами та іншими закусками.

Ідеальний снек в будь який час!