Міцний горішок

Міцний горішок

ТМ «Міцний горішок» - улюблений вид снеку серед молоді та старших споживачів. Відбірний смажений арахіс з різними смаками набув величезної популярності. Тепер споживачі можуть придбати продукцію ТМ «Міцний горішок» у всіх регіонах України, у найбільших супермаркетах та навіть у маленьких магазинчиках.

Ми цінуємо довіру споживачів до продукції ТМ «Міцний горішок», тому не економимо на якості.

Чи знаєте Ви, який горіх є найбільш популярним серед спортсменів? Це арахіс, а цінність його полягає  у високому вмісті білка при досить невисокій вартості. Крім 26% протеїну, арахіс містить 45% рослинних олій, фолієву кислоту, вітаміни С, А, D, Е, К, В1, В2, РР, а також натрій, кальцій, калій, магній, фосфор, залізо і цинк. Позитивно впливає на нервову систему, сприяє зниженню рівня холестерину в крові, росту і оновленню кліток, покращує пам’ять і увагу. Арахіс має самі різні корисні властивості. У його складі є речовина, дуже схоже за своїми якостями на антиоксиданти. Ця речовина - поліфенол, захищає клітини нашого організму від впливу шкідливих вільних радикалів. Таким чином, воно допомагає нашому організму зберегти молодість на довгі роки. Особливо важлива ця характеристика для серцево-судинної системи, адже вона дуже швидко зношується під впливом стресів. Цікавий той факт, що обсмажування арахісу лише сприятливо впливає на кількість поліфенолу, під впливом високих температур ця речовина виробляється з ще більшою швидкістю. Його концентрація збільшується приблизно на чверть після процедури обжарювання. За вмістом антиоксидантів арахіс поступається тільки гранатам.

Дивно, але при тому, що арахіс - дуже калорійний продукт, його часто включають в дієтичне харчування. Ці горіхи допомагають розщеплювати жири – ось чому сьогодні так популярна арахісова дієта. Суть такої дієти в тому, що арахіс і масло, вироблене на його основі, надовго втамовують голод і можуть замінити один повноцінний прийом їжі. Всього лише 25-35г горішків допоможе позбавитися від почуття голоду на декілька годин.

Арахіс також широко використовується в кулінарії. Його можна їсти не просто в чистому вигляді, як закуску, а й додавати в салати, страви з курки та м'яса, до овочевих рагу.