Аміго

Аміго

Сухарики від ТМ «Аміго» – це вдале поєднання традиційних українських кулінарних вподобань із розмаїттям смаків та сучасним яскравим дизайном упаковки.

Виробляються вони з натурального житньо-пшеничного хліба, який спеціально нарізають, висушують, а для набуття особливого смаку додають різноманітні спеції та харчосмакові добавки. Сухарики служать непоганою закускою до різних страв з м’яса та сиру, багато господинь знайшли застосування сухариків в кулінарії, додаючи їх у салати, супи та інші страви

Сухарі досить корисні. Вони легко перетравлюються організмом, навіть у літньому віці, не викликають метеоризму, як, наприклад, свіжий хліб.

Народження і застосування терміну "Сухарики" з'явилося наприкінці 90-х років 20 століття, після впровадження на ринок нового продукту - дрібно нарізаних сухарів.